Tietoa minusta

Olen Eveliina, Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2020 valmistunut osteopaatti. Taskusta löytyy myös urheiluhierojan ja personal trainerin tutkinnot. Polkuni alalle on alkanut kolmevuotiaana, isosiskoni raahattua minut hiihtoladulle mukanaan. Nuorena urheilijana kestävyysurheiluani ja myöhemmin kuntosaliharjoitteluani häirinneiden ylikuormitustilojen kautta jouduin pysähtymään ihmiskehon anatomian ja fysiologian äärelle. Osteopatia vei mukanaan heti hierojaksi valmistumisen jälkeen, sillä hieronta ei tuntunut antavan asiakkailleni tarpeeksi vastauksia ja apua.

Työtäni ohjaa halu auttaa asiakkaitani tekemään heille tärkeitä asioita. Yksilön tarpeet, sekä monipuolisesti eri ominaisuuksien harjoittaminen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin perustana luovat tärkeät suuntaviivat työlleni. Työssäni pyrin keskittymään myös kuormituksen ja stressin hallintaan, sekä hyvän itsetuntemuksen rakentamiseen, sillä ne auttavat jokaista priorisoimaan tärkeitä asioita ja antavat tilaa myös palautumiselle. Yhteistyöni sinun kanssasi lähtee omista tarpeistasi ja muotoutuu matkan varrella tavoitteidesi tarkentuessa. 

Lisäkoulutukset:

Naisten terveys ja raskaus - osteopaattinen lähestyminen, Renzo Molinari 2022
Suorituskykyvalmentaja-koulutus, Suorituskykyvalmentaja Group 2020
Fascia in the osteopathic field - in clinical context, Berliini 2018
Alasekäkivun moderni kliininen päättely & CFT intro, Jerry Ketola 2018
Fascia in the osteopathic field - in clinical context, Berliini 2018Alasekäkivun moderni kliininen päättely & CFT intro, Jerry Ketola 2018